Jus Maqui PATAGONIAN Harga Borong Terendah

Harga Borong Terkini… Stok Promosi Terhad

4 botol = RM600  RM330

8 botol = RM1200  RM580

12 botol = RM1800  RM860

20 botol = RM3000  Sila Call

 

maqui-juice

Kini anda akan didedahkan dengan satu lagi RAHSIA alam yang hebat dan bakal menggegarkan industri makanan kesihatan dunia iaitu dengan kemunculan JUS MAQUI BERRY.

Jus Maqui berry telah digunakan berkurun-kurun oleh suku Mapuche India dari Amerika Selatan. Buah ini tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Maqui Berry merupakan simbol kekuatan, kesihatan, dan kecergasan, ia juga dipercayai oleh orang asli bahawa ia mempunyai kuasa penyembuh yang menakjubkan.

KOMBINASI TERHEBAT DUNIA
 

jus maqui 1

 jus maqui orac value
Doktor dan saintis telah megambil keputusan untuk menggabungkan Premium Costa Rica Lidah Buaya Vera, Mineral Ionik Laut dan Resveratrol dengan Maqui Berry untuk mencipta produk unik yang dipercayai akan menawarkan faedah-faedah yang mendalam untuk berjuta-juta orang. Bahan-bahan ini telah diuji secara saintifik dan telah menunjukkan keputusan yang menakjubkan. Dengan menggabungkan bahan-bahan ini, bHIP Global telah mencipta produk yang amat istimewa dalam kategori ini. Ia adalah supplemen yang menakjubkan. Hayatilah badan yang sihat.Antioksidan dalam maqui juice adalah bahan-bahan yang meneutralkan radikal bebas, sebatian-sebatian yang dihasilkan oleh metabolisme dan pendedahan kepada toksin dan sinaran yang membahayakan. Kerosakan radikal menyebabkan perubahan yang berlaku disebabkan oleh peningkatan usia. Ia juga akan menyebabkan keradangan, kardiovaskular dan merosakkan sistem saraf, fungsi pengimunan, serta perubahan sel-sel kanser.
Tahap aktiviti anti-oksida dalam makanan atau supplemen akan diukur oleh mata ORACnya. Semakin tinggi mata ORAC, semakin kuatlah aktiviti anti-oksidanya. Graf berikut menunjukkan kekuatan antioksidan Maqui Berry yang luar biasa berbanding dengan buah-buahan yang lain.
Buah-buah Maqui Berry
Maqui Berry
Beri / Buah dalam Jus Maqui yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia.
Menurunkan berat badan.
Meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan.
Menyokong kesihatan penuaan.
Meneutralkan radikal bebas.
Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus.
Menambahkan paras tenaga.
Aktiviti anti-radang.
Melindungi LDL daripada pengoksidaan.
Menguatkan tulang dan sendi.
Memutihkan kulit dan melindungikulit daripada sinaran matahari.
Resveratrol

Resveratrol

Resveratrol dalam jus maqui Mengandungi Resveratrol sebanyak 7 botol wain merah dalam satu sajian.
Meningkatkan kesihatan dan melanjutkan hayat hidup.
Melindungi sistem kardiovaskular.
Merangsang aktiviti penyahtoksikan dalam badan.
Aktiviti anti-inflamasi.
Melindungi anda daripada kanser dan kekacauan neurodegenerative seperti Alzheimers dan Parkinsons.
Lidah buaya vera

aloe-vera

Lidah buaya vera dalam jus maqui mengandungi vitamin, mineral, asid amino dan unsur surih yang lain, membolehkan badan supaya berupaya menyembuhkan sendiri.
Meningkatkan kenalaran usus.
Memperkenalkan kulit yang sihat.
Membantu dalam pengawalan berat badan.
Mengurangkan keradangan dan kesakitan yang disebabkan oleh artritis, sendi-sendi dan otot-otot.
Mengawal keasidan perut.
Membantu pesakit kencing manis peringkat kedua.
Vitamin B yang tinggi untuk peredaran darah, kardiovaskular, pencernaan dan kesihatan sistem imun
Mineral Ionik Laut

sea-minerals

Mineral Ionik Laut dalam maqui juice diperlukan untuk penghasilan saraf dan pengecutan otot.
Diperlukan untuk memasukkan nutrisi dan mengeluarkan bahan-bahan buangan dari sel.
Diperlukan untuk menyerap nutrisi dari saluran penghadaman.
Membantu untuk mengambil nutrisi yang khusus untuk mendapat faedah yang sepenuhnya.
Diperlukan untuk penyenggaraan imbangan asid-bes dalam badan.
Penting untuk memastikan hati dan buah pinggan berfungsi dengan baik, dan menyahtoksikan badan kami.
Campuran Buah yang menakjubkan – Campuran eksklusif buah kami yang menakjubkan ini mengandungi: strawberi, kranberi, beri biru, bilberries, raspberi dan elderberi. Campuran beri ini merupakan satu sumber antioksidan yang amat penting dan menambahkan rasa sedap kepada formula yang menakjubkan ini.
 jus maqui 2
bHIP Global dengan bangganya membawa formula mustahil ini ke seluruh dunia bagi kali pertama. Selain daripada rasa rasa sedapnya, anda juga akan menerima kombinasi nutrisi yang paling kuat, yang belum pernah ditemui di serata dunia.
jus maqui pantagonian
Patagonian Maqui Berry Juice
Doktor dan Saintis telah mengambil keputusan untuk menggabungkan Premium Costa Rica Lidah Buaya Vera, Mineral ionik Laut dan Resveratrol dengan Maqui Berry untuk mencipta produk unik yang dipercayai akan menawarkan faedah-faedah yang mendalam untuk berjuta-juta orang. Bahan-bahan ini telah diuji secara saintifik dan telah menunjukkan keputusan yang menakjubkan.
Superberry Maqui ~ JUICE antioksidan PALING KUAT DI DUNIA 

(oleh DR AMIR Farid Ishak [MBBS (QLD, Aust), MMED (Spore), MRCOG (Inggeris)] adalah seorang perunding perubatan senior terkemuka dunia)

Berry Maqui dalam jus maqui yang merupakan bahan utama maqui juice ini memiliki kandungan tertinggi ORAC antioksidan (ukuran kekuatan antioksidan) dari semua jenis buah-buahan dan juga mengandungi anthocyanin dan polifenol yang amat berkesan untuk proses antioksidan dan fitonutrien. Selain itu, jus ini juga dicampur dengan 3 jenis buah-buahan yang lain iatu Blueberry, Raspbery dan Elderberry yang juga mengandungi antioksidan dan fitonutrien yang tinggi di samping jenis buah itu sendiri yang unik kerana mengandungi anthocyanin dan polifenol. Jus ini juga dicampur dengan jambu Chile, yang sememangnya kaya dengan kandungan nutrisi, dan mempunyai rasa yang enak untuk di minum.
Semua buah-buahan dalam jus maqui mengandungi kandungan nutrisi yang tinggi yang boleh membantu dalam penjagaan kesihatan badan terutamanya bagi pembentukan sel-sel dan juga kesihatan organ. Namun begitu, berry Maqui adalah yang terbaik kerana mengandungi ORAC yang tinggi berbanding buah-buahan lain seperti Acai Berry, Berry Goji (wolfberry), Manggis, Delima, Noni dan lain-lain lagi.
maqui juice banner
Gaya hidup kita pada hari ini yang banyak menggunakan tenaga boleh menyebabkan kekurangan nutrisi di dalam badan seterusnya mengakibatkan pelbagai jenis penyakit. Oleh itu jus maqui ini adalah yang terbaik bagi anda untuk meningkatkan sistem imunisasi badan, melambatkan proses penuaan dan juga untuk mengelakan dan merawat pelbagai jenis penyakit seperti aterosklerosis, artritis, katarak, diabetes, hipertensi, penyakit jantung, dan stroke, Jus ini juga telah terbukti boleh merawat penyakit kanser usus dan leukemia.
Dari pengalaman kaum Indian Mapuche asli yang telah menggunakan berry Maqui secara tradisional selama berabad-abad lamanya, ianya terbukti bery Maqui dapat mengubati pelbagai penyakit sepert sakit kerongkong, cirit-birit, buasir, melahirkan, demam, tumor dan penyakit-penyakit lain. Daun Maqui juga merupakan anti-diabetes, anti inflamasi, kesan analgesik dan antimikrob.
Penyelidikan saintifik telah membuktikan bahawa Bery Maqui dalam maqui juice boleh meningkatkan imunisasi tubuh . dengan merangsang fungsi sendi dan memastikan pertumbuhan sel normal dalam usus besar, pankreas, payudara, dan organ-organ lain tanpa menyebabkan kesan sampingan kepada badan dan ketidakselesaan kepada perut.
Antioksidan adalah nutrisi yang sangat penting kerana ianya berfungsi melindungi sel-sel kita dari kerosakan radikal bebas. Setiap sel diserang oleh lebih dari 10.000 radikal bebas setiap hari, dan kita perlu antioksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan serangan ini.
maqui juice banner 2

Anthocyanin dan polifenol adalah antioksidan kuat yang terkandung dalam buah bewarna ungu gelap ini. Ianya sangat anti-inflamasi, mengurangkan reaksi alahan, dan juga mengurangkan pengoksidaan LDL (kolesterol jahat). Ia juga melindungi pembuluh darah dari kerosakan oksidatif, dan membantu mencegah komplikasi mikrovaskuler kepada penderita diabetes, serta masalah macrovascular yang menyebabkan serangan jantung dan stroke.

Maqui berry jus campuran Superfruit sangat berkesan. Oleh itu anda hanya perlu mengambil ½ oz atau 15ml sehari untuk memastikan bahawa anda telah mendapat dos antioksidan yang diperlukan setiap hari di samping antioksidan lain yang terkandung dalam makanan anda seperti buah-buahan & sayuran yang mengandungi banyak antioksidan dan fitonutrien.
Untuk kesihatan yang baik, anda harus minum jus Maqui Superberry sebagai sebahagian daripada suplemen kesihatan harian anda. Jika anda mempunyai beberapa masalah kesihatan, anda boleh mengambil dua kali sehari atau bahkan lebih. Biarkan jus buah yang paling kuat di dunia melindungi sel-sel anda, dan meningkatkan kesihatan anda!
Alamilah Khasiat Antioksidan Paling Tinggi di Dunia 
jus maqui orac 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s